Starity

Mariah Carey sosem akart gyereket

2014. április 11. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariah elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy édesanya lesz, mivel sosem akart gyereket, ám mikor ikrei megszülettek, új célt adtak életének.

hirdetés
Mariah Carey sosem akart gyereket

Mariah Carey megosztotta a nyilvánossággal, hogy soha nem szeretett volna gyereket. „Soha nem gondoltam, hogy majd egyszer édesanya leszek. Mikor kislány voltam, emlékszem, azt mondtam, hogy nem szeretném, ha gyerekeim lennének. Egy ideig meg voltam győződve erről, de miután megszülettek az ikrek, újabb okot adtak arra, hogy éljek” – mesélte Mariah az Entertainment Tonight Canada című műsorban.

Újabb albumán helyet kap majd az a dal is, amelyben gyerekeivel énekelnek. „A Supernatural címet viseli, és a gyerekeim énekelték, amikor még kétévesek voltak. Főleg Monroe énekel benne, de Rocco is hallható” – mesélte a mára már büszke anyuka.

A Hero énekesnője elmondta azt is, hogy szeret újabb stílusokkal kísérletezni. „Akkor vagyok boldog, ha olyan dolgokat vagyok képes csinálni, amik tényleg boldoggá tesznek. Ha egy új és régi stílust keverek egy kis hiphophangzással, az már tetszik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek