Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Hayley Williams is hajszínt váltottak, Kaley Cuoco új tetkót villantott, Lana Del Rey pedig megosztotta új kislemeze borítóját.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Jennifer Lawrence spinoffban szerepelhet?

Az X-Men producerei, Lauren Shuler Donner és Simon Kinberg kifejezték érdeklődésüket egy esetleges spinoff iránt, amelyben Misztiké lenne a főszerep.

„Szeretnék egy Gambit-, egy Deadpool-spinoffot is, de meglátjuk. Annyi remek karakterünk van” – mondta Donner az Entertainment Weeklynek, majd Simon hozzátette, imádja, amit Jennifer Misztikkel tett, és sokkal több lehetőség rejlik benne, mint korábban.

*

will.i.am Anne Hathawayjel akar duettezni

A Black Eyed Peas rappere nemrég Ryan Seacrestnek árulta el, hogy le volt nyűgözve kolléganője (a Rióban dolgoztak együtt) hangi képességeitől, és szeretne duettet készíteni vele.

Hathaway és Will.I.Am korábban a Hot Wings (I Wanna Party) című dal során is együtt dolgoztak, és a film folytatásához is csatlakoztak. Will válaszára Anne annyit felelt: „Hihetetlenül elpirultam most! Az lesz, ha elvisz a stúdióba és meghall énekelni, hogy azt mondja: 'Ó, felejtsük el.'”

*

Lana Del Rey bemutatta kislemeze borítóját

Az énekeső első kislemeze a West Coast címet kapta, és a következő stúdióalbumán, az Ultraviolence-en kap helyet. Lana a Twitteren leplezte le a borítót, a dal pedig a napokban debütál.

*

Hayley Williams újra szőkén nyomul

A Paramore énekesnője pár órája töltötte fel a képet a twitteres profiljára, melyhez hozzáfűzte, hogy a szőkeség csak átmeneti.

*

Demi Lovato visszatért a barnához

Januárban festette rózsaszínre tincseit, majd márciusban haja egy részét leborotválta — a 21 éves énekesnő most úgy döntött, visszatér eredeti hajszínéhez, így barnára festtette a haját a Nyugat-Hollywood-i Nine Zero One szalonban, amiről két képet is posztolt csütörtökön Twitter-profilján.

*

Kaley Cuoco tetkót villantott

Az Agymenők sztárja férjével, Ryan Sweetinggel nyaral, hogy megünnepeljék; három hónapja házasodtak össze. A színésznő hattyút ragadott és a medencébe merült, erről pedig képeket is osztott meg Insta-profilján. Ez Kaley harmadik tetoválása; kínai írásjeleket és esküvője dátumát is magára varratta.

*

Sebastian Stan képéről lesült a bőr

A 30 éves színész az Amerika kapitány: A tél katonája népszerűsítése során elárulta a Moviefone-nak, mit utált leginkább jelmezében:

„A maszk viselése nagyon nehéz volt olykor, mert júniusban és júliusban forgattuk a harcjeleneteket a hőségben, és legszívesebben letéptem volna a fél arcom, hogy lélegezni tudjak. Feltenni és levenni is 40-40 perc volt, és olykor azt mondtam magamban: ‘Ó, Istenem, kérlek, szabadíts ki innen. Azt hiszem, össze fogok esni. Tudom, hogy el fogok ma ájulni.’”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek