Starity

Tom Hardy aláírta szerződését a BBC csatornánál

2014. április 11. 18:06   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb sorozat kerül a képernyőkre jövőre, amiben a főszerepet Tom Hardy kapta. A színész pár napja írta alá szerződését.

hirdetés
Tom Hardy aláírta szerződését a BBC csatornánál

Tom Hardy több sikeres film után most ismét sorozatban bizonyíthat. A brit színész nemrég írta alá szerződését az újabb BBC-sorozathoz, amit a legendás rendező, Sir Ridley Scott fog készíteni, a produkciós munkálatok pedig 2015 januárjában veszik kezdetüket.

Tom nem mindennapi karaktert kelt majd életre – egy James Keziah Delaney névre keresztelt szélhámos kalandort fog alakítani a tévéképernyőkön, aki alig várja, hogy felépítse saját kereskedelmi és hajózási birodalmát az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság háborúja közepén, 1813-ban.

A sorozat forgatókönyvét Steve Knight írja, és Tom szerint ők ketten alkotják a legjobb párost: „Szerintem Steve Knight és Ridley Scott a legjobb partnerek, és a BBC lesz a legjobb otthona ennek a rendkívüli izgalmas és lenyűgöző szériának.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek