Starity

Colin Morgan csatlakozik a The Fall szereplőgárdájához

2014. április 11. 18:06   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BBC minisorozatában kapott szerepet a Merlin sztárja. A sorozat jelenleg forgatás alatt van, és év végén tér vissza a második évaddal.

hirdetés
Colin Morgan csatlakozik a The Fall szereplőgárdájához

2013-ban indult hódító útra Gillian Anderson és Jamie Dornan minisorozata, amiben a sármos színész egy sorozatgyilkost formál meg, Gillian pedig ismét detektívszerepben látható. Colin karaktere a második évadban tűnik fel.

„El vagyok ragadtatva attól, hogy csatlakozhattam a The Fall szereplőgárdájához, elmondhatom, hogy egy nagyon izgalmas második évad készül. Allan Cubitt nagyszerű anyagot írt, és szerencsésnek érzem magam, hogy vele dolgozhatok, és a többi tehetséges színésszel – Jamie-vel és Gilliannel” - mesélte Colin

Colin karaktere a második évadban segíteni fog Stella Gibson nyomozónak és csapatának elkapni a sorozatgyilkost, Paul Spectort. A széria második évadát jelenleg is forgatják Belfastban, és a tervek szerint az év végén tér vissza a BBC műsorfüzetébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek