Starity

Amanda Bynes édesanyja a füvet okolja lánya viselkedése miatt

2014. április 11. 22:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes édesanyja bevallotta, hogy lánya korábban rengetegszer füvezett, és szerinte ez tehetett változó viselkedéséről.

hirdetés
Amanda Bynes édesanyja a füvet okolja lánya viselkedése miatt

Amanda Bynes 2013 egyik legbotrányosabb sztárja volt, úgy elfajultak a dolgok, hogy a színésznő mentális állapota összeromlott, és rehabilitációs intézetben kötött ki. Ugyan mára már teljesen rendbe jött, és a hírek szerint kilenc hónapja tiszta, édesanyja továbbra is a múlton rágódik.

Egy közleményben, amit a család ügyvédje hozott nyilvánosságra, Lynn, Amanda édesanyja a következőket írta: „Amanda soha nem küzdött mentális bajokkal, és soha nem volt skizofréniával vagy bipoláris zavarral kezelve.”

„Nagyon sajnálja mindazokat a dolgokat, amiket a Twitteren írt, és azt, amit csinált a marihuána hatása alatt” – állt a közleményben. Amandát tavaly akkor szálították rehabilitációs intézetbe, amikor szomszédja feljáróján poénból gyújtogatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek