Starity

Így hódította meg Emma Watson a vörös szőnyeget

2014. április 12. 10:10   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Watson a sajtó szeme láttára nőtt fel. A már 24 éves színésznő mégis zseniálisan ki tudott lépni a Hermione skatulyájából — lássuk, milyen ruhákban tündökölt a Noé sajtókörútján!

hirdetés
Így hódította meg Emma Watson a vörös szőnyeget

Új filmje, a Noé premierjei miatt Emma Watson a világ több pontján is megfordult az elmúlt hetekben. A fontos eseményeken megjelenését nem bízták stílustanácsadóival a véletrenre, az összeállításai mind egy szálig lenyűgözőek voltak.

Emma a berlini díszbemutatón Wes Gordon-ruhát viselt, Christian Louboutin-magassarkúval. A haja merész volt, melyhez a vöröses rúzs csak még egy lapáttal rátett.

A spanyol premierre az iskolai ünnepélyekre emlékezető, klasszikus fekete-fehér ruhában érkezett, J. Mendeltől. Ez alkalommal is kiemelte arcát a rúzsa, mely most vöröseslila árnyalatban pompázott.

A New York-i bemutató előtt megjelent a Late Show With David Letterman felvételén, ahol egy csinos Saint Laurent-nadrágkoszümöt viselt.

A New Yorkban rendezett premieren Oscar de la Renta-, fekete ruhában vett részt, melyhez Louboutin-cipőket és Roger Vivier-kistáskát párosított.

Végül az utolsó, Londonban rendezett világpremieren egy visszafogott fehér Ralph Lauren-költeményben töndökölt. A szettet a Jimmy Choo-cipők és a gyönyörűen feltűzött haja tették tökéletessé.

A Noé című film Emma WatsonRussell CroweJennifer ConnellyAnthony HopkinsLogan Lerman főszereplésével már a mozikban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek