Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. április 12. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valaki az édesanyjáért, más a húgáért volt oda a héten: Adam Lambert, Rihanna, Jeremy Davis, Miley Cyrus, a One Direction, Katy Perry, James Franco, Lea Michele és Vanessa Hudgens legjobb képeit gyűjtöttük össze ezúttal.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Adam Lambert édesanyja olyan szép, mint a fia...

Adam Lambert kivételesen nem magáról osztott meg imádnivaló fotót az Instagramon, hanem édesanyjáról, Leila Michelről: „Nézzétek az anyukám gimis évkönyvfotóját! Annyira aranyos!!!

Semmi kétség: volt kitől örökölni a szép vonásokat.

*

Rihanna sem felejtette el édesanyját

Adam Lambert mellett a barbadosi énekesnő is posztolt gyönyörű édesanyjáról, akinek április 5-én volt a születésnapja: „Én és a szülinapos #ANYA.

*

Jeremy Davis kislánya ennivaló

A Paramore gitárosának tavaly decemberben született meg első gyermeke a műsorvezetőnő Kathryn Camsey-től, a kislány Bliss. A fotót elnézve nem is csodáljuk, hogy az apuka ennyire büszke és édesebbnél édesebb képeket oszt meg Instagram-oldalán!

*

Miley Cyrus kezd visszatérni

A kutyája elvesztése után Cyrus mély depresszióba zuhant, azonban a Bangerz turné legutóbbi megállóján New Yorkban, már a régi formájában tündökölt – olyannyira, hogy nem volt rest előtte megosztani egy félmeztelen képet közösségi oldalán.

*

Új fotósorozat a One Directiontől...

Három az ötből: a fiúk hamarosan új fotósorozattal jelentkeznek rajongóiknak! Addig is, megosztottak egy előzetest a félkész anyagból.

... akárcsak Katy Perryről!

Az ideiglenesen bezöldült énekesnő új hajával fotósorozatot készített – egyelőre még ismeretlen okokból. A színpompás ruháját elnézve feltételezhető, hogy a hamarosan induló Prism turnéjához van köze.

*

James Franco selfie-t lőtt

A sztároknál egyre nagyobb divat az ágyból, álmosan fotózni magukat, majd ezt természetesen megosztani a nagyvilággal. Ezúttal James Franco készített „Bed-selfie-t – női rajongóinak legnagyobb örömére.

*

Lea Michele Funny Girlként

Végre forgatni kezdték Rachel Berry nagy debütálását a Broadway-en! A Glee színésznője, Lea Michele szintén annyira izgatott karaktere miatt, mint a TV nézők, így a felvételekről megosztott egy-két előzetest. El kell ismerni, elbűvölően fest a jelmezben!

*

Családi kép

Vanessa Hudgens együtt lógott testvérével, Stella Hudgensszel, és ez a pillanat természetesen képért kiáltott. A színésznő Instagram-oldalán tette közzé a családi fotót: „A mennyekig és vissza – így imádom a húgomat! Stella, meg kell néznünk a Jégvarázst!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek