Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 13. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens felcsapott esküvőtervezőnek és nagy váltáson esett át, a One Direction nemsokára megjeleníti legújabb videoklipjét, Leighton Meester pedig különleges helyen ünnepelte születésnapját. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Szőke lett Vanessa Hudgens

Most azonban nem csak parókáról van szó, mint anno a Spring Breakers forgatásán, hanem tényleg szőkére festette haját a 25 éves színésznő, mindössze feje tetején maradt meg barnán. Új, saját elmondása szerint hableány-frizuráját pedig az idei Coachellán mutatta meg a nagyközönségnek.

Fotók: JustJared

*

Hamarosan új klippel jelentkezik a One Direction

Március 24-én forgatta le a brit banda a szóban forgó videót Clevedon Piernél, amit ismételten Ben Winston rendezett, a helyszín pedig aznap tömve volt rajongókkal, akik között akadt egy olyan elvakult lány is, aki inkább ott fagyoskodott, mintsem letegye forgalmi vizsgáját.

Azt még nem tudni, hogy melyik dalhoz készült a kisfilm, de információk szerint szerzői Julian Bunetta, Jamie Scott és John Ryan voltak, a klippremier pedig április 18-ára esedékes.

*

Rajongói segítségét kéri Ariana Grande

A 20 éves színész-énekesnő nehéz döntés elé került, ugyanis nem tudja kiválasztani két kép közül, hogy melyik szolgáljon hamarosan megjelenő kislemezének borítójaként, így közösségi profiljain kérdezte meg követőit, hogy véleményük szerint melyik fotó lenne jobb. A rajongók persze rögtön segítségére siettek, most pedig már csak arra várnak, hogy Arianáék átnyálazzák a közel háromezer kommentet és elárulják, melyik került ki győztesen.

*

Duettel akarja Selena karrierjét segíteni Bieber

Egy bennfentes elmondása szerint a kanadai tinikedvenc Selena hőse akar lenni, ezt pedig azzal szeretné elérni, hogy elkészítenek egy közös dalt, amivel fellendítik Gomez énekesi karrierjét.

A 21 éves színész-énekesnő már régóta meg szeretné valósítani ezt a duettet, amire most nagyon úgy tűnik, hogy sort is kerítettek, ugyanis a napokban egy miami stúdióból kijövet kapták őket lencsevégre.

*

Vanessa Hudgens segít Ashley Tisdale-nek az esküvőszervezésben

Egyik legjobb barátnőjét kérte meg a szőke színész-énekesnő, hogy legyen jobb keze esküvője megszervezésénél, azonban arról még nincs információ, hogy pontosan mikor is érkezik el a nagy nap.

Ráadásul úgy tűnik, hogy a menyegző témájával és helyszínével kapcsolatban akadtak kisebb nézeteltéréseik, mivel Ashley szerint ha Vanessa tehetné, kedvenc fesztiválján, a Coachellán mondatná ki a boldogító igent barátnőjével, de ennek ellenére nagyon izgatott amiatt, hogy hamarosan Christopher French felesége lehet.

*

A Broadwayen ünnepelte születésnapját Leighton Meester

Április 9-én töltötte be 28. életévét az egykori pletykafészek, aki születésnapját munkával töltötte, de cseppet sem volt elkeseredve emiatt, ugyanis a Broadwayen dolgozott az Of Mice and Menen és a stáb felköszöntötte, amit persze rögtön megosztott rajongóival az Instagramon: „A Broadwayen a születésnapomon. Ennél jobb már nem is lehetne.”

*

Jesy testét akarja Jade

Jade Thirlwall nincs megelégedve magával, ugyanis elmondása szerint bármit megadna azért, hogy olyan alakja legyen, mint bandatársának, Jesy Nelsonnak.

„Elképesztő teste van Jesynek. Bármit megtennék, hogy olyan alakom legyen. Én olyan vagyok, mint egy 12 éves fiú. Érettebb lettem az évek során, de azt nem mondanám, hogy szexi vagyok” – árulta el a Fabulous magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek