Starity

Közös filmben Nina Dobrev és Taissa Farmiga

2014. április 12. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Final Girls című horror-vígjátékban kapott szerepet a két színésznő, Alexander Ludwig oldalán.

hirdetés
Közös filmben Nina Dobrev és Taissa Farmiga
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Nina Dobrev (Vámpírnaplók), Taissa Farmiga (Amerikai Horror Story), Alexander Ludwig (Vikingek), Malin Akerman (Childrens Hospital),  Adam DeVine (A munka hősei) és Thomas Middleditch (Szilícium-völgy) főszereplésével érkezik Todd Strauss-Schulson legújabb projektje, a The Final Girls – számolt be a The Hollywood Reporter.

A Sony Pictures horror-vígjátéka egy lányról (Farmigna) és barátairól szól, akik titokzatos módon egy '80-as évekbeli horrorfilmbe kerülnek, aminek főszereplője a lány elhunyt édesanyja (Akerman). Az anya-lánya páros találkozása azonban nem lesz örömteli, ugyanis túl kell élniük a filmet és végezniük kell az őrült gyilkossal.

Middleditch egy filmmániást fog alakítani, akinek egy valóra vált álom, hogy egy klasszikus horrorban landoltak, egészen addig, amíg egy valóságos rémálommá nem válnak a történések. Dobrev a volt legjobb barátnő, Ludwig a főszereplő lány szerelmének, Devine pedig a nagy nőcsábász bőrébe fog bújni.

A forgatókönyvet Mark Fortin és Joshua John Miller írta, a produceri munkát pedig Janice Williams és Michael London fogják végezni. A forgatások jövő héten kezdődnek Louisianában, így a premier dátumáról egyelőre még nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek