Starity

Jövő héten indul Robbie Williams turnéja — Budapesten

2014. április 14. 09:09   |   Szerző: LiveNation

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdődött a visszaszámlálás, a rajongók egyre türelmetlenebbek, április 25-én indul az új Robbie Williams turné Swing Both Ways Live néven.

hirdetés
Jövő héten indul Robbie Williams turnéja — Budapesten

Mint az köztudott, a koncertsorozat első állomása Budapest, így az egész produkció hozzánk teszi át székhelyét az utolsó 48 órában, hogy a BudapestArénában még az utolsó simításokat is elvégezhessék és aréna körülmények között próbálhassanak.

Meglehetősen sok felszereléssel érkeznek, szinte mindent visznek magukkal a koncertkörútra, még Robbie öltözőjének berendezése is a turné felszerelés része. Több mint 120 magyar technikai ember fog dolgozni a produkciónak, segíteni az építésben és majd a bontásban is.

18 kamion, 8 busz és 4 teherautó szállítja a felszerelést majd városról városra. Csak a turné technikai stábja 80 fős, de például saját szakács és konyhai személyzet is utazik velük mindenhova.

A show 270° szögre van tervezve, tehát a látvány – kivetítők, vizuális elemek – és a hangosítás is ennek megfelelően lesz elhelyezve. A lámpákat és a projektorokat több mint 90 ponton függesztik majd fel, összesen 50 tonnányi felszerelés fog a színpad felett „lógni”.

Nem lesz előzenekar, Robbie Williams kezdi a koncertet 8 óra után pár perccel, a showban lesz egy maximum 20 perces szünet is. A színpadon 14 zenész, 3 vokalista és 8 táncos lesz Robbie mellett a koncert alatt. Sőt, húsz, 8-10 év közötti gyermek is színpadra fog lépni Robbie Williams koncertjén. Április 25-én a rákosligeti Gregor József Általános Iskola alsó osztályos, ének-zene tagozatos diákjai a High Hopes dalban énekelnek együtt majd a világsztárral a BudapestArénában. A hírek szerint a turnéra Robbie-val tart majd édesapja, Pete Conway, az Anglia szerte ismert komikus is.

A koncertre nem lehet behozni videókamerát, profi fényképezőgépet, hangrögzítő eszközt, illetve lézerpontozót. Ezeket a bejáratnál szigorúan ellenőrizni is fogják.

A koncertre Budapesten is pár nap alatt elfogytak a jegyek, így biztosan óriási hangulat fogadja majd az énekest és csapatát április 25-én 8 órakor az Arénában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek