Starity

Miley Cyrus túladott kutyáján

2014. április 15. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy hete került a botrányhősnőhöz Moonie, de ő máris elajándékozta az apró négylábút.

hirdetés
Miley Cyrus túladott kutyáján
Fotó: Ethan Miller/Getty Images

Április elseje volt Miley Cyrus életének második legrosszabb napja, ugyanis elveszítette imádott kutyáját, Floydot, akit még 2011-ben vett magához. A 21 éves énekesnő teljesen magába zuhant és összetört: közösségi profiljain is csak az ebet gyászolta, ráadásul Bangerz turnéjának április másodikai, bostoni állomásán hatalmas Floyd-bábuja lábánál tört rá a sírás, a Can't Be Tamed című dal kellős közepén.

Április 4-én azonban édesanyja meglepte őt egy új négylábúval, aki a Moonie nevet kapta. Miley teljesen odáig volt érte, fotókat posztolgatott róla, és szinte mindenhova magával vitte, de úgy tűnik, az apróság nem tudja átvenni Floyd helyét a szívében, ugyanis a napokban Twitter- és Facebook-profilján közölte követőivel, hogy elajándékozta Moonie-t.

„Moonie, köszönöm, hogy ennyi szeretetet, vigaszt és nyugalmat kaptam tőled. Csak most még túl korai volt ez nekem. #hiányzikmoonie” – csiripelte a botrányhősnő.

Forrás: Facebook/Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek