Starity

Kórházba került Miley Cyrus

2014. április 16. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Allergiás reakciót váltottak ki belőle az antibiotikumok, ezért sürgősen kórházba kellett szállítani a 21 éves énekesnőt.

hirdetés
Kórházba került Miley Cyrus
Fotó: Cosmopolitan

Rendesen rájár a rúd mostanában Miley Cyrusra, hiszen nem elég, hogy a hónap elején elvesztette kutyáját, Floydot, emiatt pedig mélyen magába zuhant, a napokban még Bangerz turnéjának kellős közepén le is betegedett.

Az ex-Disney-üdvöske nem győzte Twitter-profilján hangoztatni, hogy mennyire rosszul van, de egy koncertet sem volt hajlandó lemondani, hanem inkább antibiotikummal próbálta csillapítani tüneteit. A tegnapi napon azonban súlyos allergiás reakciót váltott ki belőle a nagy mennyiségű antibiotikum, ezért rögtön kórházba szállították és turnéja kansasi állomását is ki kellett hagynia.

„Kansasiek, elhihetitek, hogy én is ugyanannyira szomorú vagyok, mint ti. Annyira nagyon ott akartam lenni ma este. Amiatt, hogy nem vagyok veletek, még rosszabbul érzem magam” - írta ki közösségi profiljaira Miley egy kép kíséretében, amin egy gumipolippal pózol.

Fotó: Facebook/Miley Cyrus

A 21 éves énekes-színésznő állapotát még a mai napon sem találták elég stabilnak az orvosok ahhoz, hogy elhagyja a kórházat, ezért alig két órája közölte szomorúan rajongóival, hogy ma St. Louisba se tud ellátogatni:

„Én akartam lenni az, aki elmondja a rajongóimnak, különösen azoknak, akik érintettek, hogy ma még biztosan nem engednek ki, így ma este nem fogok tudni fellépni St. Louisba. Nagyon sajnálom, de kicsúszott a kezemből az irányítás.”

Egy, a HollywoodLife-nak nyilatkozó forrás elmondása szerint viszont sokkal inkább lelki eredetű Cyrus megbetegedése, ugyanis Floyd elvesztése miatt úgy érzi, meghalt egy része, de azóta nem is aludt rendesen, így nem csak mentálisan, hanem fizikailag is teljesen kimerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek