Starity

Klippremier: Estelle - Make Her Say (Beat It Up)

2014. április 16. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazán provokatív és erotikus kisfilmmel jelentkezett az énekesnő, Make Her Say (Beat It Up) című dalához.

hirdetés
Klippremier: Estelle - Make Her Say (Beat It Up)
Fotó: D Dipasupil/Getty Images

Már több mint egy éve adta ki a Wonderful Life című dalához készített videoklipet Estelle, így a rajongók már tűkön ülve várták kedvencük legújabb videóját, amit a tegnapi napon, április 15-én meg is kaptak.

A 34 éves énekesnő a Love & Happiness: How Stella Got Her Groove Back című EP-jén helyet kapó Make Her Say (Beat It Up) című dalhoz forgatott egy rendkívül provokatív és sokakat megbotránkoztató klipet, melynek hétköznapi szereplőit saját maga válogatta be. Célja ezzel az volt, hogy a tökéletességgel és szépséggel kapcsolatos sztereotípiákat eloszlassa és felhívja a figyelmet arra, hogy mindenkinek vannak hibái, de ettől vagyunk mind egyéniségek.

„Ez a dal egy része annak az egésznek, hogy mit is jelent egy kapcsolatban élni, a saját feltételeink szerint. Megjeleníti a tulajdonlást és mindazt, amitől emberek vagyunk, plusz a jó szexre mindig szükség van” – osztotta meg a dallal kapcsolatban a brit énekesnő.

Estelle negyedik stúdióalbumának megjelenését még idénre tervezik, melynek témái elsősorban a szenvedély, a bátorság és az igaz szerelem, címét azonban még nem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek