Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 17. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkből megtudhatod, ki váltott hajszín, kivel bulizott Selena Gomez, és az is kiderül, mi Ariana Grande legújabb kislemezének címe.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Justin és Selena együtt buliztak

A két tinisztárt a Coachellán kapták lencsevégre. A fesztivál résztvevői kéz a kézben látták őket cukiskodni, néhány szemfüles rajongó fotókat is készített Selenáról és párjáról, amelyeken, bár kicsit homályosak, egyértelműen felismerhető a sztárpár.

Gomez kisasszony egyébként a Kardashian-klánnal is látható volt a fesztiválon, amelyről ugyancsak egy halom fotó készült.

*

Ariana Grande bejelentette kislemeze címét

A fiatal énekesnő nemrégiben megosztotta legújabb kislemeze címét a Twitteren keresztül: a single a Problem címet kapta. Egyes források szerint a lemez Ariana exbarátjáról, Jai Brooksról fog szólni, de ezt még a Victorius sztárja nem erősítette meg.

*

Tish Cyrusból nagymama lett

Miley Cyrus körül mostanában nem csillapodnak a kedélyek, nem elég, hogy meghalt szeretett kutyája, még kórházba is került. A Famous magazin legújabb számában arról olvashattunk, hogy Miley kritikus állapotának okozója az, hogy terhes. Miley édesanyja egy vicces tweettel kommentálta a híresztelést: „Nagymama leszek? Ó, nem is tudtam! hahaha.”

*

Véget ért Taylor Swift titkos kapcsolata

Azt pletykálják, hogy nemrégiben véget ért a countryénekesnő titkos kapcsolata a Snapchat társalapítójával, Evan Spieggel. A párt egy rendezvényen együtt látták, de tagadták a kapcsolatot, úgy nyilatkoztak, hogy csak barátok. Egy bennfentes elmondta az OK! magazinnak, hogy mostanában nem látogatja egymást a két fiatal, és szerinte szakítottak. Vajon Taylor új albumán helyet kap egy újabb szakítós szám Evanről?

*

Demi Lovato hajszínt váltott

A Heart Attack énekesnője a Twitteren keresztül mutatta be legújabb frizuráját, de mint kiderült, csak parókáról van szó, az amerikai énekesnő megmaradt barnának: „Ez csak a klipem kiegészítője, megmaradtam barnának. Haha.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek