Starity

Májusban jelenik meg Tori Amos új albuma

2014. április 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő 14. stúdiólemeze, mely az Unrepentant Geraldines címet viseli, május 13-án fog a lemezboltok polcaira kerülni.

hirdetés
Májusban jelenik meg Tori Amos új albuma

A lemez dalai a Tori Amostól megszokott stílust fogják követni, de az elmúlt négy évben dalaiban feltűnt klassszikus ihletésű és innovatív zenei projektek is érezhetők lesznek. Az énekesnő ezt úgy magyarázta, 2009-ben megrekedtnek érezte az ötleteit, és új zenei stílusokat próbált ki, hogy folytathassa munkásságát. Ez az irány annyira megtetszett neki, hogy az új albumot „a pop és az alternatív rock zenéhez való visszatérésnek” nevezte.

Az albumon helyet foglaló témák többek között az öregedéssel (16 Shades of Blue), a veszély izgalmával (Trouble's Lament), a gyerekkori fantáziával (Rose Dover), a békét megzavaró kísértő emlékekkel és kétségekkel (Oysters) foglalkozik. Érdekesség, hogy az albumon tinédzser lánya, Natashya duettpartnerként működik közre a Promise című dalban.

Az Unrepentant Geraldinesen helyet foglaló dalok listája:

1. America
2. Trouble's Lament
3. Wild Way
4. Wedding Day
5. Weatherman
6. 16 Shades of Blue
7. Maids of Elfen-Mere
8. Promise
9. Giant's Rolling Pin
10. Selkie
11. Unrepentant Geraldines
12. Oysters
13. Rose Dover
14. Invisible Boy

Készül az énekesnő a lemezbemutató koncertre is: rendbontó módon a megjelenés előtt, május 5-én, a corki Operaházban mutatja be a nagyközönségnek az új dalait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek