Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 18. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert zöldre, majd fehérre festette a haját, Rihanna a textilt dobta le, Avicii pedig a nyár slágerével jelentkezik. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Szépen gömbölyödik Christina Aguilera

Második gyermekével várandós az aranytorkú díva. Max mellé most egy kislány érkezik – ezt a hírt maga az énekesnő erősítette meg legutóbbi koncertjén. Tegnap az Instagram-profiljára is feltöltött egy fotót, amelyen vőlegénye, Matt Rutler a pocakját simogatja.

*

Rihanna ismét meztelenül pózol

A barbadosi énekesnő ezúttal egy francia magazinnak dobta le a textilt, november 8-án. A fotózásról több lesifotó is kiszivárgott, amiken tisztán látszik, hogy Rihanna ismét nem félt megmutatni idomait.

*

Adam Lambert zöldre, majd fehérre festette a haját

Katy Perry után szabadon: az énekesnő jó barátja, Adam Lambert is zöldre festette hollófekete haját: „Zöld a hajam, és nem érdekel” – osztotta meg a hírt a rajongóival az Instagramon, egy fotót mellékelve. Tegnap újabb képpel demonstrálta változását: a zöldet fehérre cserélte.

*

Smink nélkül, vörös hajjal mutatkozott Kristen Stewart

A színésznő legújabb filmje miatt festette a haját vörösre, ami tagadhatatlanul jól áll neki! A forgatás közben, cigizve a kollégiával fotózták le Kristent, aki szemmel láthatóan nem volt felkészülve a paparazzókra.

*

Mihalik Enikő is Terry Richardsonnak pózol

A magyar modell a sztárok kedvenc fotósának, Terry Richardsonnak pózolt, és megmutatta, mennyire dögös tud lenni egy topban.

*

A Lay Me Down Avicii következő kislemeze?

Minden bizonnyal igen! A nyár következő nagy slágerét hozhatja el nekünk a svéd lemezlovas, a funky gitárlegenda, Nile Rodgers és a Queen frontembere, Adam Lambert. Avicii nagy sikerű True albumáról hamarosan érkezik az ötödik kislemez, és az Ausztráliában élő Katie Purvis a Twitteren erősítette meg a Lay Me Down hírét.

*

Rihanna és Katy Perry barátsága veszélyben van?

A Radaronline értesülései szerint Katynek egyáltalán nem tetszik, hogy exbarátja, John Mayer jó kapcsolatot ápol barátnőjével. Ugyan Katyék szakítottak, Ririnek esze ágában sem volt elidegeníteni magától Johnt, sőt, a héten Los Angelesben sétálgattak, nem sokkal azután, hogy Drake-kel megnézték a Clippers meccsét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek