Starity

Tényleg Lindsay Lohan írta a szexlistát

2014. április 18. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő beismerte, hogy valóban ő írta a listát, még amikor a rehabon volt.

hirdetés
Tényleg Lindsay Lohan írta a szexlistát
Fotó: FameFlynet Pictures

Múlt hónapban került nyilvánosságra, két részletben egy állítólagos, Lindsay Lohan által írt lista, ami azon férfiak nevét tartalmazza, akikkel a színésznő lefeküdt az évek során. A legtöbben azonban kételkedtek hitelességében, ráadásul James Franco is cáfolta, hogy intim kapcsolatba került volna a botrányhősnővel, aki viszont most megerősítette, hogy tényleg ő írta össze a neveket.

Lohan nemrég a Watch What Happens Live című műsorban vendégeskedett, ahol a kérdezz-felelek során került szóba a lista, és elárulta, hogy még a rehabon készült, de valaki biztosan lefotózta, így került az InTouch kezére.

„Tudod, mit, most egy percre komoly leszek. Igazából ez volt az ötödik lépcsőfokom a Betty Fordban, és valaki, amikor éppen költöztem az OWN show miatt, biztosan lefényképezte. Szóval ez egy igazán személyes dolog, és nagyon peches – mesélte a 27 éves színésznő.

A 36 nevet tartalmazó listán egyébként olyan hírességek is szerepelnek, mint Ashton Kutcher, Evan Peters, Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell, Heath Ledger, James Franco, Joaquin Phoenix, Orlando Bloom vagy éppen Adam Levine.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek