Starity

Dalpremier: Birdy - Not About Angels

2014. április 18. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a fiatal tehetség vadonatúj dalához készített egyedi dalszöveges videó, ami a Csillagainkban a hiba című drámához íródott.

hirdetés
Dalpremier: Birdy - Not About Angels

Június 5-én kerül a magyar mozikba John Green nagysikerű könyvének filmadaptációja Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével, Csillagainkban a hiba címmel, melynek egyik betétdala, a Not About Angels a napokban debütált.

A dalt Birdy énekelte fel és nem mellesleg ő is írta. „A dalszöveg megírásánál az inspirált, ahogy a szereplők egymással beszéltek. Sírtam, amikor olvastam a könyvet és inspiráló volt számomra, ahogy a karakterek kommunikáltak” - árulta a fiatal tehetség, aki már nyolc éves kora óta ír dalokat.

A dráma soundtrackjén Birdynek három dala kapott helyet: a most megjelent Not About Angels, a bónuszként felkerült Tee Shirt, és a Jaymes Younggal közös Best Shot. Mellette pedig még olyan előadók dalai is felcsendülnek, mint Ed Sheeran, Tom Odell, Lykke Li, Jake Bugg és Charli XCX.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek