Starity

Sztárok és dublőreik

2014. április 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben 14 sztárt, illetve kaszkadőrjeiket mutatjuk be, akik bevállalják helyettük a veszélyes jeleneteket.

hirdetés
Sztárok és dublőreik

Néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy a Walking Dead 14 éves sztárjának, Chandler Riggsnek a dublőre nemhogy 29 éves, de ráadásul nő is: a kissrác veszélyesebb jeleneteit Emily Brobsttal forgatják le. Minket alaposan megtévesztettek, így felkutattuk a leghíresebb filmsztárok dublőreit, akik vásárra viszik a bőrüket kedvenceink helyett — lássuk hogyan pózolnak együtt színészek és kaszkadőreik!

Tom Cruise (balra) a Kéjjel-nappal forgatásán mutatkozott dublőrével, aki bár jóval testesebb, mint Tom, remekül helyt állt a 2010-ben bemutatott akció-vígjátékban.


Fotó: FameFlynet

Nem gondoltuk volna, hogy Dwayne Johnsont bárki is tudja helyettesíteni – vagy hogy egyáltalán dublőrre lenne szüksége. A színész a Pain & Gain forgatásán mutatkozott alteregójával, 2012. április 14-én.


Fotó: Larry Marano / Getty Images

Shia LaBeouf a Transformers harmadik részének forgatása során alkalmazott dublőrt: a fotó 2010. július 31-én készült Chicagóban.

Anthony Molinari alakította Mark Ruffalót a filmvásznon a Szemfényvesztők című film egyes jeleneteiben – például amikor karaktere a stúdió közepére szalad, és egy tucatnyi hipnotizált ember ráugrik. A fotó 2012. március 22-én készült a párosról New York Cityben, nem sokkal a forgatás befejezése előtt.


Fotó: Bobby Bank / WireImage / Getty Images

Taylor Lautner nemrég fejezte be legújabb filmje, a Tracers forgatását, melyben egy maffia által körözött biciklist alakít, aki a parkour világába menekül. Mivel a sportág elég veszélyes is lehet, Tay helyére olykor egy dublőr ugrott be.


Fotó: Bobby Bank / WireImage / Getty Images

Andrew Garfield (jobbra) egy jelenetet próbál a jelmezbe bújt kaszkadőrrel A csodálatos Pókember 2 forgatásán, amelyre még tavaly júniusban került sor a Madison Square Parkban, New York Cityben.

Christian Slater (jobbra) dublőrével, Marc Shafferrel látható az ABC csatorna The Forgotten című sorozatának felvételén. A hasonlóság kettejük közt már észrevehető!


Fotó: ABC / Getty Images

Daniel Craig csendesen figyeli kaszkadőrét, amint elmagyarázza az egyik harcjelenet lépéseit – a színész a legutóbbi Bond-film során alkalmazott dublőrt.

Cameron Diaznak is kaszkadőrre volt szüksége a Kéjjel-nappal elkészítése során: a párost a spanyolországi Seville-ben fotózták le 2009 decemberében.


Fotó: Jose Antonio De Lamadrid / Getty Images

Jennifer Garner és kaszkadőre, Shanna Duggins együtt érkeztek meg a 2003-ban megrendezett, harmadik, éves Taurus World Stunt Awardsra a kaliforniai Paramount Stúdióba.

A James Bond sztárja, Sean Connery dublőrével, Alf Jointtal gyakorolta a harcjeleneteket a Goldfinger című James Bond-film kapcsán.

Abbie Cornish (balra) és dublőre a jégen vettek fel egy jelenetet a 2011-ben bemutatott Csúcshatás című film forgatása során.


Fotó: FameFlynet

Chandler Riggs és dublőre, a 29 éves Emily az AMC csatorna Walking Dead című sorozatának felvételén.

Az Amerika kapitány 2 sztárja, Sebastian Stan néhány órával ezelőtt osztott meg egy képet Instagram-profilján, melyen dublőrével, James Younggal pózol, aki többször is a Tél katonája bőrébe bújt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek