Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellie Goulding új tetkót varratott, Jared Leto Jézussal találkozott, a Fehér Ház pedig nyilatkozott Bieber deportálásával kapcsolatban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Olly Mursnak betörték az orrát

A 29 éves énekes egy focimeccs során szerzett komolyabb sérüléseket, a Daily Starnak pedig úgy nyilatkozott, szerinte az orra is eltört. „Nagyon gyakran vérzik az orrom, miután belémkönyököltek. Talán még el is tört, mindenesetre nagyon csúnyán néz ki.”

*

Ellie Goulding új tetkót varratott

Ellie Goulding a számos apró minta után valami nagyobbra vágyott: ezúttal a bordáira került egy új tetoválás Mark Mahoney segítségével, mely egy lótuszt ábrázol. Az énekesnő az Instagramon mutatta be új varratát péntek este.

*

Kihúzták Lady Gaga bölcsességfogát

Lady Gaga megosztott egy selfie-t rajongóival csütörtökön, miután bölcsességfogait eltávolították. A 28 éves énekesnő egy nagy plüssállatot szorongat a kezében, és arról panaszkodik, semmit sem tud enni. „Húsgombócokat fogok összeturmixolni” – fűzte hozzá a fotó mellé.

*

Nem dobják ki Biebert az Egyesült Államokból

A Fehér Ház válaszolt arra a petícióra, ami azt követően indult, hogy Justin Bieber ittasan és kábítószer befolyása alatt vezetett. Majdnem háromszor több voks érkezett a tervezett helyett: 275 ezren kívánták kidobatni az énekest az országból.

„Köszönjük a petíciótokat és részvételetek a We the People programban. Sajnáljuk, de ezt nem tudjuk kommentálni” – közölték egy hivatalos közleményben.

*

Világrekordot döntött Jack White

Jack White új kislemeze mindössze négy óra alatt került boltokba a stúdióban befejezett munkák után, ezzel új világrekord dőlt. Kiadója, a Third Man Records a Twitteren számolt be az örömhírről: „Kis lépés egy embernek, de egy nagyszerű világrekord az emberiségnek!”

*

Kitüntetik Leonard Nimoyt

Az eredeti Star Trek-sorozat vulkánját, Mr. Spock alakítóját, Leonard Nimoyt a Governor-díjjal tüntetik majd ki az új-angliai Emmy-díj-átadón júniusban. A 83 éves színészt „kiemelkedő és egyéni eredményeiért” díjazzák mint színész és fotós.

*

Jézussal pózol Jared Leto

Szent Jared! Az Oscar-nyertes színész az Instagramon osztott meg egy új képet április 17-én, amelyen Jézus Krisztus hasonmásával látható: „Jézus és én” – fűzte hozzá a 42 éves Leto, aki sosem hagyna ki egy ígéretes fotót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek