Starity

Elhalasztotta a Bangerz időpontjait Miley Cyrus

2014. április 20. 09:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő koncertsorozata később fog csak folytatódni. Miley már kitűzte a show új időpontjait.

hirdetés
Elhalasztotta a Bangerz időpontjait Miley Cyrus

Miley Cyrus mostanában nem a legszerencsésebb időszakát éli: nemrégiben kórházba került, mivel allergiás reakciót váltott ki belőle egy antibiotikum, melyből túl nagy mennyiségben szedett be, de vannak olyan feltevések is, miszerint szeretett kutyája, Floyd halála is belejátszott Miley rosszullétébe.

Az őrült énekesnő a napokban szomorú hírt közölt rajongóival, mivel jócskán el kellett halasztania koncertjei időpontjait, mivel még nincs olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni. A Twitter-profilján keresztül tette közzé koncertsorozata átütemezett dátumait:

  • augusztus 1. – Uniondale (New York)
  • augusztus 2. – Phiadelphia (Pennsylvania)
  • augusztus 4. – Pittsburgh (Pennsylvania)
  • augusztus 6. – Charlotte (Észak-Karolina)
  • augusztus 7. – Nashville (Tennessee)
  • augusztus 9. – Louisville (Kentucky)

Nemrégiben még azt csiripelte követőinek, hogy nagyon ideges, és hiányzik neki a Bangerz turné: „Szívás látni, hogy mindenki szórakozik Nasville-ben. Ez a hely, amit legjobban vártam. De most minden és mindenki haragszik rám.”

Az énekesnő kórházba kerülése után sem csillapodtak a kedélyek, mivel az egyik magazin azt állítja az énekesnőről, hogy terhes, és ez okozza rosszulléteit is. Édesanyja csak nevet a pletykákon, Miley-t pedig kevésbé nem is érdekelhetné: új képet töltött fel Insta-profiljára, bebizonyította, hogy még betegen sem vesztette el humorérzékét: „A kórház tele van kacsákkal. (Értitek, kacsákkal.)”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek