Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. április 21. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sztárjaink természetesen az elmúlt héten is elfoglaltak voltak azzal, hogy jobbnál jobb pillanatokat örökítsenek meg magukról, és megosszák követőikkel. Nézzük, mi történt velük!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Adam Lambert, a gumiarcú

Az énekes egy kollázst állított össze a legőrültebb arckifejezéseiről, majd mindezt a rajongóira fogta: „Köszönöm, glamberts, hogy emlékeztettek rá, mekkora egy bolond vagyok. Lol.”

*

Lauren Conrad élvezi a szabadidejét

A népszerű Lauren Conrad szakított – nagyon helyesen! – egy kis időt arra, hogy relaxáljon és olvasson. A pillanatot természetesen a több mint hárommillió követőjével sem volt rest megosztani.

*

... Hayley Williams pedig az életet

A Paramore energiabombája, Hayley Williams köztudottan imádja a hasát, de emellett az egészséges étkezés is fontos számára. A Twitteren megosztott képén láthatjuk, ahogy zöld dzsúszt és szendvicset falatozik.

*

Megjelent Katy Perry bakelitlemeze

A szép énekesnő CD-boltban járt, és bár nem túl meglepő, hogy kapható az ő lemeze is (világszerte), Katy úgy érezte, meg kell keresnie – így fedezte fel a bakelitlemezét. Perry úgy örült annak, amit talált, hogy meg is vette, majd lefotózta magát... önmagával.

*

Riri útban az MTV díjátadóra

Rihanna kétség kívül ragyott az idei MTV Movie Awardson, ahol Eminemmel adta elő a The Monster slágerét. A barbadosi énekesnő útban a díjátadó felé lőtt magáról egy selfie-t, melyen követői láthattak egy ízelítőt a ruhájából.

*

Ivy Levan Adam Lamberttel stúdiózott

Ivy még januárban, Adam születésnapja előtt rögzített vele egy rejtélyes dalt, amiről most előkerült egy fotó. „@ivylevan: A parti előtt stúdiózunk kicsit a szülinapossal, @adamlamberttel. Ez a duett őrületesen szexi! Zúzzuk a zenei részleteket!”

*

Miranda Kerr parfümével pózol

Hamarosan megjelenik a modell legújabb illata, ami roppant izgatottá teszi őt! „Megérkezett az előszülinapi ajándékom! Imádom az új @escadaofficial illatomat! Játékos és friss” – fűzte a fotóhoz.

*

Justin Bieber elgondolkodott a tettein?

A botrányos tinisztár ismét egy képet osztott meg magáról, aminek leírása sok mindent elárulhat számunkra. „Néha mindenkinek le kell ülnie kicsit...” – írta. Reméljük, ezt az időt kihasználja arra, hogy elgondolkodjon az elmúlt néhány hónapon!

*

Britney visszatekintése

A pophercegnő testvére április 19-én ünnepelte születésnapját, amiről természetesen Britney sem feledkezett el: „Ma van a kedvenc bátyám születésnapja. ;) Nagyon nagyon boldog szülinapot, Bryan!”

*

Selena Gomez rajongóival pózol

Köztudott, hogy Selena imádja a selenatorokat, így nem meglepő, hogy legfrissebb Instagram-bejegyzéseiben is rajongóival közös képeket töltött fel. Az énekesnő szemmel láthatóan nagyon boldog – hát még a vele fotózkodó gyerekek!

*

Miley Cyrus még mindig betegeskedik

Miley Cyrus még mindig kórházban van, azonban próbálja mindenben a legjobbat megtalálni. Most éppen egy kacsás inhalátorral fotózkodott, és ezzel tudatatta követőivel, hogy jól van.

*

Sebastian Stan Oscart akart lopni

Az Amerika kapitány sztárja a Metro-Goldwyn-Mayor Stúdióban járt a hét elején, s amíg várakozott, megosztotta követőivel nem épp etikus gondolatait: „Mindjárt ellopok kettőt a Russo tesóknak [a film rendezői]! Az Amerika kapitány: A tél katonája két hete első!”

*

Ellie Gouldinggal pózolt Aaron Paul

Ellie, Aaron és felesége, Lauren Parsekian is részt vesznek az idei Coachella fesztiválon, ahol összeálltak egy kép erejéig. „Nagyon szeretem ezeket a hölgyeket. Ellie, zenei géniusz vagy, Lauren, te pedig egy istennő.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek