Starity

Gyerekekkel töltötte a húsvétot Selena

2014. április 21. 09:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez soha nem hagyja meglepetés nélkül rajongóit: ezúttal egy jótékonysági szervezetnek segített.

hirdetés
Gyerekekkel töltötte a húsvétot Selena

Selena Gomeznek talán már védjegyévé vált a rajongókról való gondoskodás, hiszen ha a selenatorokról van szó, képes mindent félbehagyni, csakhogy imádott fanjaival találkozzon. Tegnap Los Angeles szívébe, a Heart Of Los Angelesbe tett húsvéti kiruccanást, hogy néhány rajongóval közösen készüljön a feltámadás ünnepére.

A HOLA egy olyan jótékonysági, nonprofit szervezet, amely biztosítja az iskola utáni művészeti és sportprogramokat a beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekeknek, és olykor esélyt ad arra, hogy a kicsik találkozzanak kedvencükkel.

Selena természetesen rögtön elfogadta a meghívást, amit meg is köszönt Instagram-oldalán keresztül: „@heartoflosangeles nagyszerű dolgokat tesztek a Los Angeles-i gyerkőcökért. Köszönöm, hogy beugorhattam.”

Selena a kicsikkel közösen készített papírvirágokat és még tojást is festett, hogy a gyerekek kedvében járjon, majd velük közösen tekintette meg az épületben kiállított festményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek