Starity

Ian Somerhalder lett a legszexibb bestia

2010. augusztus 30. 10:10   |   Szerző: szabbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden hónapban, vagy akár minden héten újabb és újabb listákat indítanak el. Most épp a legszexibb bestia címért versengett jó néhány filmbéli mutáns szereplő.

hirdetés
Ian Somerhalder lett a legszexibb bestia

A szavazást még július 19-én indították el, és a „díjért” 64 mutánst jelöltek. A már általánossá vált vámpírokon kívül a listán még szerepeltek vérfarkasok, szörnyetegek, vagy akár robotok is.

Nem volt nagy meglepetés, hogy ki lesz a „Legszexibb bestia” 2010-ben. A rajongók 1, 5 millió szavazattal bebiztosították a helyet Ian Somerhaldernek, a Vampire Diaries rosszfiújának, Damon Salvatore-nak, így Ian letaszította trónjáról a Twilight Saga szépfiúját, Robert Pattinsont.

Ian a szavazás lezárása előtt még így vélekedett a versenyről saját twitterén: „Az a Pattinson gyerek jól fenékbe rúg majd engem, de azért köszönöm a rám szánt időt, ez igazán klassz”.

Hát Ian nem jól érezte meg a dolgokat, ugyanis ő nyert. Így a kérdés még mindig áll: Vampire Diaries vagy Twilight Saga? Damon Salvatore vagy Edward Cullen? Ian Somerhalder vagy Robert Pattinson? Lassan kezd bebizonyosdni a tény, hogy a Vampire Diaries kezdi leközörni a Twilight Sagát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek