Starity

Újabb szereplőkkel bővült az Így jártam apátokkal

2014. április 21. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Masters of Sex és a Mixology sztárja már biztosan főszereplő lesz a sorozatban Greta Gerwig, Drew Tarver és Krysta Rodriguez oldalán.

hirdetés
Újabb szereplőkkel bővült az Így jártam apátokkal

Az Így jártam anyátokkal sikeres CBS-sorozatnak spin-offja készül, melynek az elsődleges szereplőlista alapján Greta Gerwig, Drew Tarver, Krysta Rodriguez, Nick D’Agosto és Andrew Santino lesznek a főszereplői.

Az Így jártam apátokkal középpontjában Sally (Greta Gerwig) áll, és az ő új baráti társasága New Yorkban. A UTA, Emerald Talent és a SMGSB jelentéseiből kiderül, D'Agostót Frank bőrében fogjuk látni az IT for Juliet divatblog fejeként, aki szerelmes lesz Sallybe. Juiletként Rodriguez fog a képernyőn megjelenni. A sorozatban megismerhetjük Sally bátyját is, Dannyt, aki ügyvédként dolgozik. Az ő szerepét kapta meg Andrew Santino.

A szereplők mellett a készítők kiléte is biztossá vált. A sorozat írója Emily Spivey és a HIMYM készítői, Carter Bays és Craig Thomas lesznek, míg a rendezéssel Pam Fryman lett megbízva.

Nicholas és Andrew sem áll távol a sorozatok világától, hiszen Nick az elmúlt évben a Masters of Sexben volt visszatérő szereplő, míg Andrew a Mixologyban mutatta meg a tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek