Starity

Ashley Tisdale fodrász lesz

2014. április 22. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke színésznő kapta meg a főszerepet az egyelőre még névtelen TBS komédia-sorozatban, melynek készítői David Kohan és Max Mutchnick lesznek.

hirdetés
Ashley Tisdale fodrász lesz

A sorozat középpontjában középiskolás diákok állnak, akik az iskolában teljesen más körökben mozognak, de a csengő megszólalása után együtt mennek egy fodrászatba, a Buzzy’s Barbershopba (Buzzy Fodrászata) dolgozni, Charlestownban.

Három szereplő kiléte már ismert: Buzzyé, Dannié és Joy-é. Az 1980-90-es évek Cheers sorozatának sztárja, George Wendt lesz látható Buzzy szerepében, aki a fodrászüzlet tulajdonosa. Karaktere igazán kedves, mindig nyitott egy kis beszélgetésre, egyetlen hibája azonban, hogy megrögzött szerencsejátékos.

A High School Musical filmsorozattal hatalmas hírnévre szert tett színész-énekesnő, Ashley Tisdale Danni szerepét kapta meg, aki az egyik fodrász lesz, aki mindig jól néz ki, annak ellenére, hogy nem is próbálkozik.

Lauren Lapkus Joy-t, a fodrászatban a recepciós lányt formálja majd meg, aki örök optimista.

Az egyelőre még név nélküli munkahelyi komédia egyik lehetséges címe a Clipsters volt. A sorozat készítésével pedig a Will & Grace alkotói, David Kohan és Max Mutchnick lett megbízva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek