Starity

Neil Patrick Harris leanyázta a rajongóját

2014. április 22. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezt kapod, ha közlöd a színésszel, mennyire szereted — a Broadway-előadás közepén szólt be a rajongójának.

hirdetés
Neil Patrick Harris leanyázta a rajongóját

Neil Patrick Harris valójában nem mocskos szájú rocker, csupán legújabb színdarabjában játszik egyet – ennek ellenére sokakat megtréfált és megbántott azzal, hogy beszólt egy rajongójának – nem is akárhogyan.

A 40 éves színész a Hedwig és a Mérges Csonk című Broadway-darabban alakítja a német transznemű címszereplőt, és karakteréhez illően válaszolt egy rajongójának, aki felkiáltott az április 19-ei előadás közepén: „Szeretlek, Neil!”

A New York Post értesülései szerint Neil azonnal válaszolt, ahogyan Hedwig tenné: „Ki az a Neil? Nem Neil vagyok. Épp a dolgom végzem itt, a k*rva anyád!”

A napilap értesülései szerint a közönségnek bejött, de később a Twitteren a színésznek tisztáznia kellett, hogy nem rajongóját szidta, mindössze nem bújhatott ki a szerepéből. A Hedwig és a Mérges Csonk olyan produkció, amely közben előszeretettel improvizálnak – fűzte hozzá Neil szóvivője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek