Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Taissa Farmiga

2014. április 26. 16:04   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taissa Farmiga nővére, Vera Farmiga nyomdokaiba lépett, ugyanis egyre sikeresebb színésznő: legtöbben az American Horror Story című sorozatból ismerhetjük. Amilyen tehetséges a színészetben, olyan jól öltözködik is, azonban néha ő is mellélő. Nézzük a legjobb és a legrosszabb szettjeit!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Taissa Farmiga
Fotó: Gabriel Olsen/Getty Images

A legszebb összeállítások:

Lopom a sztárom Premier, New York (2013)

Taissa remekül mutatott tavaly nyáron megjelent filmjének premierjén ebben a Marchesa-ruhában, melyhez mutatós Ferragamo-magassarkút húzott és ugyanilyen márkájú retikült választott – ezzel a szettjével még a hét legstílusosabb sztárjai közé is beválogattuk.

Amerikai Horror Story Premier, Hollywood (2013)

A fiatal híresség elbűvölően festett ebben az élénk, narancssárga színű Rebecca Minkoff-ruhában. A szett tökéletesen példázza azt, hogy egy egyszerű ruhaösszeállítás is lehet nagyszerű!

Golden Globe (2012)

A színésznő igazi dívaként tündökölt a Golden Globe díjátadó vörös szönyegén ebben a bézs színű Vera Wang-estélyiben. A ruhaköltemény kiemelte alakját, az összhatást pedig De Beers ékszerek fokozták.

Cannes Filmfesztivál (2013)

Igazi tündérként lépett a vörös szőnyegre szőke hajával és fehér ruhájában: tökéletes lett az összhatás. Az Alberta Ferretti által tervezett ruha bő szoknyarésszel és masnis díszítéssel jókislányos hatást kölcsönöz a színésznőnek.

Golden Globe (2014)

Páratlan stílusérzékre vall ez a fodrokkal díszített Elie Saab-ruha. Taissa megjelenésével bearanyozta a Golden Globe díjátadót, és ehhez bájos loknijai, illetve Stuart Weitzman-szandálja is hozzásegítették.

A legrosszabb összeállítások:

Cannes Filmesztivál (2013)

Taissa Cannes-i Filmfesztiválon viselt Valentino márkájú ruhakölteménye már túl sok volt: a csipke, a bőr, a hálóhatás és a csillogó anyag olyan hatást kelt, mintha a maradék anyagokból dobták volna össze gyorsan. Azonban haja, sminkje és Chopard-fülbevalója mégisgyönyörűvé varázsolták.

Lopom a sztárom Premier, Los Angeles (2013)

Taissa, ez most nem jött össze! Ugyan a Louis Vuitton által tervezett ruha színe és anyaga is gyönyörű, azonban a szabása nem a fiatal színésznőnek való. A jó pont viszont jár a visszafogott, de gyönyörű Dana Rebecca Designs-fülbevalóért.

Tribeca Filmfesztivál (2011)

Vajon mi késztette arra a fiatal tehetséget, hogy ebben a szettben megjelenjen a nyilvánosság előtt? Az biztos, hogy nem gondolta át jól a dolgot, hiszen rendkívül előnytelen a szoknya, és a blézer is nagyobb a kelleténél.

Védhetetlen Premier, New York (2012)

Taissa elhagyta a stílusérzékét, mikor ebben a szettben eljött egy premierre. Semmi baj azzal, ha valaki nem mindig szeretne koktélruhában vagy estélyiben mutatkozni, azonban ez az összeállítás nem mutatott semmi különlegeset, és nem vörös szőnyegre való.

Úton Premier, New York (2012)

Ezzel a szettel Taissa nem mutatott semmi különlegeset. Ebben a ruhában akár a szupermarketbe is elmehetett volna, annyira átlagos az összeállítás. Ilyen kinézettel szürke kisegérként tűnt el a tömegben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek