Starity

A Sleepy Hollow írója rendezi az új Star Treket

2014. április 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szakított Roberto Orci és Alex Kurtzman tíz év közös munka után, de Bob máris megtalálta új kihívását.

hirdetés
A Sleepy Hollow írója rendezi az új Star Treket

Az író-producer páros különválása akkora visszhangot kavart a médiában, mint annak idején Jerry Bruckheimer távozása a Disney-től. Alex Kurtzman és Roberto Orci egy évtizednyi közös munka után úgy döntöttek, külön utakon folytatják olyan sikerfilmek után, mint A csodálatos Pókember 2, a Transformers, a Mission Impossible III, a Star Trek, a Szemfényvesztők és a Hétköznapi emberek.

Kurtzman és Orci források szerint baráti úton váltak el, és a televíziózás világában továbbra is bizniszpartnerek lesznek, de szeretnének saját karrierjükkel foglalkozni. Persze még így is egy tucatnyi munka várja őket, beleértve a harmadik Pókember-filmet is, valamint a Sleepy Hollow második évadát.

Orci már azt is eldöntötte, ezt követően a rendezésbe kóstol bele: ő szeretné irányítani a 2016-ban bemutatásra kerülő Star Trek-filmet, hiszen az első két film rendezője, JJ Abrams átpártolt a Star Warshoz. A Paramount még nem adott végleges nyilatkozatot ezzel kapcsolatban, mivel nagyon óvatosak: Orci még sosem rendezett korábban, a tizenharmadik epizód pedig a franchise ötvenéves fennállását jegyzi majd.

Kurtzman jelenleg szólószerződésen dolgozik a Universallal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek