Starity

Drew Barrymore világra hozta második kislányát

2014. április 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap megszületett Drew Barrymore és Will Kopelman második gyermeke: már nevet is adtak a csöppségnek a büszke szülők!

hirdetés
Drew Barrymore világra hozta második kislányát

Drew és férje, Will Kopelman a minap, 19 hónappal első kislányuk születése után jelentették be második gyermekük világrajöttének örömhírét, mellyel kapcsolatban a People magazinnak nyilatkoztak:

„Örömmel jelentjük be, hogy büszke szülei vagyunk második gyermekünknek, Frankie Barrymore Kopelmannek is. Olive kapott egy új testvért, és mindenki egészséges és boldog!”

Az 50 első randi sztárja 6 hónapos terhesen állt oltár elé 2012-ben, hogy kimondja a nagy igent szerelmének, a tanácsadóként dolgozó Willnek. Első csemetéjük, a ma már másfél éves Olive ugyanazon év szeptemberében született, az új jövevény érkezését pedig tavaly novemberben jelentették be. Az egykeként felnőtt színésznő természetesen végtelenül boldog, és örül, hogy lányainak nem kell magányosan felnőniük:

„Szeretném, ha a gyerekeim körül lennének más kölykök is. Két gyerek futkoshat együtt, és grimaszolhatnak a szüleiknek, akárcsak Rusty és Audrey Griswold a Családi vakáció című filmből.”

Sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek