Starity

Albummal jelentkezik Dianna Agron?

2014. április 23. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg gőzerővel forgat, de elmondása szerint bármikor számíthatnak a rajongók egy kis zenei anyagra.

hirdetés
Albummal jelentkezik Dianna Agron?
Fotó: Mark Abrahams/Marie Claire

Dianna Agront a legtöbben a Glee-ből ismerik, de nem csak ebben a sorozatban, hanem számos filmben is bizonyította már színészi tehetségét. Jelenleg például a Tumbledown című romantikus vígjátékot forgatja Massachusettsben  Jason Sudeikis és Joe Manganiello oldalán, a munkálatok kapcsán pedig a Popsugarnak a következőket nyilatkozta:

„Nagyon jó móka és egyébként eddig fel se tűnt, hogy mennyire vicces is tud lenni a karakterem. Éppen forgattunk és az emberek egy csomót nevettek rajtam, én meg csak »Várjunk, Jason ott van. Oh, vicces vagyok? Király!«- mesélte a szőkeség.

Azonban sűrű forgatási időbeosztása mellett Dianna még azon is gondolkodik, hogy zenei karrierjét is beindítsa, ahogyan egykori kolleganői, Lea Michele és Naya Rivera is tették azt az elmúlt időszakban.

„Persze, ki tudja? Úgy értem, határozottan valami apróság lenne és indie stílusú, ami nagyon jó szórakozás lenne számomra” – árulta el a riporternek arra a kérdésre felelve, hogy gondolkozik-e azon, hogy kiadjon egy szólólemezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek