Starity

Martin Garrix slágergyanús számmal jelentkezett

2014. április 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Martin Garrix, Dimitri Vegas és Like Mike közreműködésével elkészült a Tremor.

hirdetés
Martin Garrix slágergyanús számmal jelentkezett

Martin Garrix mára a világ egyik legmenőbb DJ-évé nőtte ki magát. A még 17 éves sztár egész biztos a nyár egyik nagy slágerét hozta el nekünk április 22-én, mikor dal- és klippremier keretein belül bemutatta a Like Mike-kal és Dimitri Vegasszal közös munkáját, a Tremort.

A dal a szokásos Martin-stílusban dübörög és a klip is tőle szokottan eszméletlen bulijait mutatja be, emellett pedig egy csinos lány is feltűnik benne, aki sötétbe burkolózva figyeli tévékről Garrixék elképesztő partijait.

A videóban mindhárom DJ-szenzáció feltűnik és a dal a nagyobb Martin-fanoknak ismerős lehet, hisz a fiatal DJ már az Ultra Musicon is játszott az alapjaiból – ahol egyébként magyar fiatalokat is ki lehet szúrni a tömegből.

Mint mindig, most is egy rövid IG videóval promotálta előre a videót, amit rengeteg munkája mellett meg is értünk. A holland lemezlovas idén az Ultra után az Ultra Europe-on és a Balaton Soundon is látható lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek