Starity

Mesés videoklippel jelentkezett Thalía

2014. április 24. 07:07   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindig fiatalos énekesnő merőben más videoklipet készített, ugyanis nem élőszereplős lett, hanem mesés hatású.

hirdetés
Mesés videoklippel jelentkezett Thalía

A legújabb szerzeményhez, az El Garabato Colorado című nótához készült a kisfilm, mely a március 25-én megjelent VIVA KIDS – Volume 1-en található meg több hasonló stílusú dallal egyetemben, hiszen mint ismeretes, ez a Chupi című meséhez készült, így leginkább gyerekeket céloz meg.

A videóban magát az énekesnőt még csak rajz formájában sem láthatjuk, azonban így is csodálatos képi világú videót hozott össze, legalábbis a gyerkőcöknek biztosan ez lesz a véleménye.

A klipben egy halcsaládot ismerhetünk meg, akiknek az egy szem gyermeke jó jegyekkel tér haza a szülői házba. Az öröm persze a barátokat is eléri, így boldogság veszi körül a kisrácot.

Egyébként még a dal írásában sem vett részt Thalía, arról azonban egyelőre nincsen információ, hogy készül-e még hasonló klip a lemezről, bár ahogyan a sztár aktivitását nézzük ebben az évben, biztosra vehetjük, hogy még tartogat számunkra mást is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek