Starity

Angelina Jolie dühében lemondta az esküvőt

2014. április 24. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Showbizspy értesülései szerint az Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie lemondta a régóta tervezett esküvőjét kedvesével, Brad Pitt-tel.

hirdetés
Angelina Jolie dühében lemondta az esküvőt

Egyes források szerint Jolie régóta hadakozik vőlegényével annak szülei és testvérei miatt, akik egy olyan lelkipásztor lelkes hívei, aki rendszeresen gyűlölettel beszél a homoszexuális emberekről, és azt tanítja a James River Church templomában összegyűlt hallgatóságnak, hogy a homoszexualitás Isten meggyalázása.

John Lindell már többek figyelmét és ellenérzését felkeltette heves meleggyűlölete és gyűlöletbeszédei miatt. Egy helyi papokból álló csoport felszólította, hogy változtasson a hozzáállásán, de Lindell hajthatatlan.

Ez azonban szemmel láthatóan nem zavarja a Pitt családot, hiszen egyetlen alkalmat sem mulasztanak el, hogy a szókimondó springfieldi pap miséin részt vegyenek – sőt, Pitt testvére, Julie még a gyermekeit is magával viszi a templomba. A színésznő állítólag emiatt nagyon dühös és szomorú.

„Angie teljesen összetört a helyzet miatt, ami Brad családját és a templomukat illeti” – árulta el egy, a párhoz közeli forrás az amerikai National Enquirer riporterének. „Ez, legalábbis egy időre, tönkretette az esküvői terveiket és emiatt [Angelina] gyakran sír.”

A forrás azt is elárulta, hogy a színésznő közölte a vőlegényével, hogy ebben a „gyűlöletes helyzetben” nem fog hozzámenni feleségül és arra sem hajlandó, hogy egy szót is váltson a Pitt családdal. Jolie viszonya egyébként sem felhőtlen velük, különösen a 2012 júliusában, az elnökválasztás alatt történt incidens óta, amikor a 73 éves Pitt anyuka levelet írt a springfieldi News-Leader újságnak, amelyben lelkesen dicsérte Mitt Romney-t az abortusz- és homoszexualitás-ellenes magatartása miatt, miközben élesen kritizálta Obamát. A levél meg is jelent az újság hasábjain. Ez az eset nemcsak a színésznőt, de Pittet is nagyon megdöbbentette, hiszen mindketten Obama lelkes hívei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek