Starity

Chenoa mindenkit levesz a lábáról

2014. április 24. 15:03   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég egy internetes televízió talkshow-jának műsorvezetője, Norma Ruiz nem megszokott módon áradozott a Mujer Hoy számára interjúalanyáról, Chenoáról, aki műsorának vendége volt.

hirdetés
Chenoa mindenkit levesz a lábáról

Úgy tűnik, Chenoa senkit nem hagy hidegen, sőt, a legtöbben nagyon megkedvelik, ha egyszer megismerkedhetnek vele személyesen is. Norma Ruiz, a spanyol online Zapea TV egyik talkshow-jának műsorvezetőjeként dolgozik, aki még húsvét előtt készíthetett egy igazán meghitt interjút az extriunfitával.

A műsor felvétele egy hangulatos történelmi szállodában, a Gran Vía de Madridban zajlott, ahol tulajdonképpen egy baráti reggeli mellett beszélgetett egymással a két hölgy. A készítők szerint ez már önmagában nagyon remek és emberi hangulatot teremt, amelytől sokkal bensőségesebb beszélgetések kerekedhetnek ki.

Húsvét előtt a műsor felvételének amolyan exkluzív művészvendége Chenoa volt. Norma korábban még nem találkozott Laurával, így rögtön az elején kellemes meglepetés érte az énekesnővel kapcsolatban, akivel elmondása szerint egészen egyszerűen varázslatos volt együtt dolgozni:

„Varázslatos interjú született, Chenoa pedig igazán nagylelkűen viselkedett velem. A felvételeken majd jól láthatóvá válik, hogy bizony lesznek olyan pillanatok, amikor teljesen elfeledkezik a kamerákról és úgy tűnik, mintha teljesen egyedül lennénk a szobában. Alig várom, hogy élvezzétek az interjúmat, úgy, ahogy én élveztem, amikor készítettem. Nagyon jó dolog tudni egy kicsit többet a spanyol állam egyik legkedveltebb és legtehetségesebb énekesnőjéről. Chenoa kendőzetlenül vállal mindent, amit csinál. Közel van, igazi, karizmatikus, természetes és az a rejtélyes mágnesesség és őszinteség, ami őt körüllengi... Mindez arra utal, hogy tényleg nagyon értékes ember, amit igenis be keli mutatni. Ő az a művész, aki megmutatja a legújabb munkájával, az Otra Direcciónnal, hogy merész és bátor, aki merte azt a lehető legnehezebb utat választani, amit egy előadó megtehet. Egy album került ki a kezei közül, ami nagy erőfeszítéseket igényelt és amivel magának is bizonyított. Chenoa egy példa arra, hogy a szeretet nagyobb hatalom bárminél és hogy bármit is csinál, az bizony telis-tele van szeretettel. A szeretet az az energia, amely folyamatosan tágul, nyílik, áramlik, miközben beszélgetünk egymással és előkerülnek a kérdések. Ő marad az a lány, aki mindig is volt, felfedi önmagát. Én ezúttal már elmondhatom magamról, hogy rajongójává váltam, mostantól bevallom, hogy én is chenoista vagyok! Ne hagyja ki senki vele ezt az őszinte beszélgetést!” – áradozott Norma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek