Starity

Érkezik a Pretty Little Liars-mozifilm

2014. április 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír a Pretty Little Liars-rajongóknak, hiszen a sorozat készítői nemrég jelentették be, hogy készülőben van egy mozifilm, amivel végleg lezárnák a történetet.

hirdetés
Érkezik a Pretty Little Liars-mozifilm

2010 júniusában startolt a Pretty Little Liars című sorozat, mely azóta is sikert sikerre halmoz. Rövid időn belül lett az ABC Family legnézettebb sorozata, napjainkban pedig világszerte rajonganak a négy főhősért.

Jelenleg az ötödik évadját forgatják, mely nyáron kerül adásba. Már terjengtek pletykák arról, miszerint lesz hatodik évad is, ám erről egyelőre szó sincs. Jó hír viszont a rajongóknak, hogy a sorozat producere, I. Marlene King nemrég bejelentette, hogy egy mozifilm van előkészületben, ami véglegesen lerántaná a leplet A hollétéről.

„Mindig is ez volt az alapvető célunk, és nem tévébe, hanem mozikba szánjuk, hatalmas nyitóhétvégével, melyen a PLL-rajongók is részt vesznek. Annyira jó móka lenne” – fűzte hozzá Marlene.

Egyelőre nem biztos, hogy meg is valósul a nagy finálénak szánt film, de ha igen, leghamarabb 2015-ben kerülhet a mozikba. A sorozat június 10-én tér vissza a képernyőre, melyről már néhány bizalmas információt kaptunk is. Röbbek között a Ravenswood vége miatt (ami egyébként május 10-én érkezik a Viasat 3 műsorára) Tyler Blackburn biztosan visszatér a sorozatba, illetve Alison jelenléte is felkavarja a lányok életét – Emilyben úrrá lesznek az egykori érzései és Spencer ismét riválisként tekint a lányra.

Nemcsak Caleb Rivers megformálója fog visszatérni Rosewoodba, hiszen a Brendan Robinson által megformált Lucas is ismét kedvenc hazugainkkal találja magát szembe. Illetve fény derül a fekete csipkeruhába bújt személy kilétéről, akit a negyedik évad első epizódjában ismertünk meg Wilden temetésén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek