Starity

Elindult a Miss Balaton szépségverseny

2014. április 25. 09:09   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén nyáron Balatonfüred a szépség és jótékonyság központjává válik, ugyanis a város ad otthont a Miss Balaton 2014 szépségversenynek.

hirdetés
Elindult a Miss Balaton szépségverseny
Fotó: Red Lemon

A megmérettetésre jelentkező lányokat három tanácsadó: Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina segíti majd a felkészülésben. A versenykoordinátor szerepét pedig egy igazi példakép, Horváth Éva vállalta el.

„Megtalálni azt a hölgyet, aki egy évig méltón képviselheti a magyar tengert” – ez volt a jogtulajdonos egyik fő célja, amikor útjára indította az idei versenyt. A Miss Balaton 2014 a legszebb hölgyek megmérettetésén túl a karitatív tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet, éppen ezért a szervezők a nevezési díjakból befolyó összeg egy részét megduplázva felajánlják két, a balatoni régióban tevékenykedő nonprofit szervezet számára. Az ideális jelöltek kiválasztása nem kis feladat, ezért a szervezők néhány szakértő hírességet is bevonnak az értékes nyereményeket felsorakoztató megmérettetésbe.

Horváth Éva az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett a szépségversenyekkel kapcsolatban, idén rendhagyó szerepet vállalt, ő lesz ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségverseny koordinátora.

„Számos hasonló hazai és külföldi szépségversenyen vettem már részt, így pontosan tudom, milyen komoly munka áll egy-egy ilyen esemény mögött. Emellett nagyon szép emlékek fűznek a versenyekhez, és rengeteg barátra tettem szert ezeken a megmérettetéseken. Szeretném, ha a lányok is hasonló élményekkel gazdagodnának. A tábor során végig mellettük leszek majd és igyekszem őket segíteni a mindennapi feladataikban. A Miss Balaton 2014 egyik legfontosabb értékének azt tartom, hogy a verseny legszebb lányának megtalálása mellett kiemelt szerepet kap a jótékonyság is, ami az én mindennapjaimnak is része” – mondta lelkesen Horváth Éva.

Az április 24-étől május 23-áig tartó jelentkezési időszaktól kezdve, egészen az augusztus 9-ei döntőig három tanácsadó segíti majd a versenyzőket a felkészülésben. Epres Panni modellkedéssel, Dukai Regina divattal és életmóddal kapcsolatban ad majd hasznos útmutatást, Iszak Eszti pedig egyebek mellett kommunikációs tippekkel látja majd el a jelentkezőket.

„Rengeteg lány fordul hozzám nap mint nap stílus- és szépségtippekért, így nagyon szívesen vállaltam, hogy a jelentkezőknek is olyan tanácsokat adjak, amelyek segítségével a legjobb formájukat hozhatják a megmérettetésen” – kezdte Dukai Regina, akitől Iszak Eszti vette át a szót. „Úgy gondolom, hogy egy ilyen verseny esetében a külső mellett a kisugárzás is nagyon fontos. A Miss Balatonra nevezőkkel elsősorban a saját kis praktikáimat szeretném megosztani, amivel magabiztosan viselkedhetnek a kamerák előtt” – mondta a VIVA csinos műsorvezetője.

A versenyre 18 és 28 év közötti lányok adhatják be a jelentkezésüket, akik közül tizenhatan – többkörös kiválasztás után – egy táborban vesznek részt Balatonfüreden. Itt együtt készülnek majd fel a döntőre, többek között Seres Attila vezetésével megtanulják a finálé látványos koreográfiáját. A szakmai zsűri szavazati alapján megválasztott királynő a verseny végén egy csajos Fiat 500-assal és az 1,2 millió forint értékű szerződéssel térhet majd haza.


Fotók: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek