Starity

Készül az élőszereplős Barbie-film

2014. április 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sony Pictures és a Mattel új projekten dolgoznak: a megannyi animációs film után élőszereplős változat készül Barbie életéből.

hirdetés
Készül az élőszereplős Barbie-film
Fotó: Rex Features / BuenaVist/Everett

A film producerei Walter Parkes és Laurie MacDonald lesznek, nekik segít majd Jenny Bicks, aki a Szex és New York szkriptjét is írta. A Sony elnöke, Hannah Minghella közleményében elmondta, már régóta terveztek filmet készíteni Barbie-ból, mivel nagyon erős karakter, és „a lehetőségek univerzuma tulajdonképpen akkor tárult eléjük, amikor Jenny, Walter és Laurie előálltak a váratlan, okos és igazán vicces terveikkel.”

A Barbie-film kapcsán a Sony és a Mattel már másodjára dolgozik együtt, korábban a Masters of the Universe projektet készítették el. A Deadline információi szerint Barbie nagyjából olyan lesz, mint egy modern kori Mary Poppins, és pasija, Ken is megjelenik majd a filmben.

Az eredeti divatbabát Ruth Handler készítette 1959-ben, azóta több mint 150 különböző karriert futott be, számos animációs filmben megjelent, köztük a Toy Story második és harmadik részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek