Starity

Ákos lett hazánk legstílusosabb férfija

2014. április 25. 18:06   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén először osztották ki a Playboy Man of the Year díjait, ahol Kovács Ákost választották meg a legstílusosabb férfinak.

hirdetés
Ákos lett hazánk legstílusosabb férfija
Fotó: Red Lemon

Zártkörű díjátadón ünnepelte tegnap este a Playboy az erősebbik nem tehetségeit. A nyuszis magazin idén először osztotta ki a Playboy Man of the Year díjait. Kovács Ákos, Kiss Ádám, Michelisz Norbert, Dudás Szabolcs és Fehér Gyula örülhetett az elismerésnek, amit az olvasók szavaztak meg.

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében jelölte idén először hazánk legdominánsabb férfijait a világszerte ismert nyuszis magazin a Playboy Man of the Year díjára. Tegnap este a Symbolban rendezett zártkörű gálán kiderült, hogy az olvasók Kovács Ákost tartják a legstílusosabb férfinak.

„A stílus többet jelent az öltözködésnél: jómagam az elmúlt huszonöt évben számos divatbakit is elkövettem, például sokáig jó ötletnek tűnt, hogy zöld befőttesgumival fogjam össze a hajam. A Playboy olvasóinak elismerése a velem dolgozó stábnak is szól, Tusor Anikó stylist és Mezei Jo fodrász érdeme is. Köszönet a lapnak a jelölésért és a közönségnek a lelkes szavazatokért” – mondta az énekes-dalszerző.

A sportolók között Michelisz Norbert gyűjtötte be a legtöbb szavazatot, míg a médiaszereplők közül Kiss Ádám vehette át a magazin elismerését.

„Mondhatnám, hogy szoros volt a verseny, de akkor hazudnék” – kezdte nevetve Kiss Ádám. „Viccet félretéve, nagyon megtisztelő ez a díj, és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Ritkán járok ilyen eseményekre, de ezt mégsem hagyhattam ki. Valójában a Humorfesztivál óta nem voltam ilyen rangos rendezvényen” – folytatta a humorista, aki évek óta előfizetője a nyuszis magazinnak.

A gasztronómia terén az Anyukám mondta étterem tulajdonosa, Dudás Szabolcs, míg az internetes innováció kategóriában a Ustream magyar webfejlesztője, Fehér Gyula győzedelmeskedett. A Playboy szakmai zsűrije egy abszolút győztest is hirdetett. Az elismerést a nemrég Michelin-csillagot kapó Borkonyha vezetője, Sárközi Ákos vehette át. Azonban a legstílusosabb kategóriában jelölt Király Viktor sem tért haza üres kézzel.

„Úgy vélem, a stílus nem csupán az öltözködésre korlátozódik, ugyanúgy vonatkozik a jellemre vagy éppen a zeneiségre. Nálam a stílusosság fogalma az édesanyám és a barátnőm nélkül nem is létezhetne, hiszen nagyon sok útmutatást kapok tőlük. Tiniként persze nekem is voltak különböző korszakaim, hol deszkás voltam, hol rocker” – árulta el Király Viktor, aki örömmel vette át a Karl Lagerfeld különdíját.


Fotók: Red Lemon

Az idén tizenöt éves Playboy magazin exkluzív díjátadóján olyan ismert playmate-ek is együtt ünnepeltek a jelöltekkel, mint Bódi Sylvi, Daniludisz Niki és Hargitai Bea.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek