Starity

Fergie újabb gyereket szeretne

2014. április 27. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie és férje, Josh Duhamel szeretnének még egy csemetét, ám Fergie elmondása szerint nem a közeljövőben gondolkodnak a megvalósításáról.

hirdetés
Fergie újabb gyereket szeretne

Fergie és férje, Josh Duhamel már nyolc hónapja boldog szülők. Az énekesnő elmesélte, hogy szeretnének még egy gyereket, de nem a közeljövőben gondolkodnak rajta: „Természetesen szeretnénk egy második gyereket is, de nem a közeljövőben”osztotta meg Fergie.

Fergie és Josh szeretnének jelenleg több figyelmet szentelni a kis Axlnek, és Josh élvezi az apaságot: „Imádom nézni, ahogy dolgokat csinál, amikor valamit a kezébe vesz, és próbál vele valamit kezdeni. Tudom, ez nem olyan nagy szám, de amíg nem látod ezt a saját gyerekednél, addig nem is értheted, milyen csodával áldott meg az élet”mesélte a büszke apuka.

Nemrég megtört a csend is a Duhamel házban, hiszen a kis Axl most már nem csak sikítozik, hanem beszélni is kezdett, amivel nagy örömet szerzett szüleinek. Fergie jelenleg új dalait írja a második albumához, és lassan megtanulja, hogy hogyan tartson egyensúlyt az anyaság és a karrierje között.

„A titok az, hogy megtanuld, hogyan oszd be az időd, mint anya és énekesnő egyaránt. Igaz, én még csak lassan szokok hozzá ehhez, de szerintem menni fog” – árulta el Fergie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek