Starity

Klippremier: Paula Seling & OVI – Miracle

2014. április 27. 19:07   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ismeretes, Paula nem először indul az Euróvíziós Dalfesztiválon és ennek Románia csak örülhet. Idén is készített egy dalt, méghozzá OVI-val közreműködve.

hirdetés
Klippremier: Paula Seling & OVI – Miracle

A gyönyörű énekesnő leghíresebb száma kétségkívül a Timpul, melyet Magyaroszág is ismer Radics Gigi által, ugyanis a tavalyi válogatón lopással vádolták meg a fiatal magyar énekesnőt.

De most más a helyzet, hiszen Paula egy igazán ritmusos, és semmilyen más dalra nem hasonlítható szerzeménnyel készült az idei megmérettetésre. Legújabb száma a Miracle, melyben OVI lett a duettpartnere.

A dalhoz természetesen videoklip is elkészült, ami a mai napon került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra, ahol eddig több mint ötezren nézték meg. A klipet Alex Ceausu rendezte.

A kisfilm nem egy nagy alkotás, már ami a történetet illeti, ugyanis csupán egy pár szenvedélyes táncát nézhetjük végig, mindezt vizes környezetben. Maga a két énekes is alaposan megáztak a felvételek alatt, de az eredmény talán megéri, főleg ha nyernek is vele. Az esemény első elődöntőjére május 6-án kerül sor Dániában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek