Starity

A csajok bosszúja lenyomta az Amerika Kapitányt

2014. április 27. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz, Leslie Mann és Kate Upton letaszították Chris Evanst a trónról közel 25 milliós nyitási bevételükkel.

hirdetés
A csajok bosszúja lenyomta az Amerika Kapitányt

Három héten keresztül vezette a bevételi listákat az Amerika kapitány második része, A tél katonája, és történelmet is írt az áprilisi szezonban, ugyanis eddig még egyetlen film sem hozott akkora hozamot (225 millió dollárt), mint amennyit a Marvel legújabb kasszasikere.

Most azonban Chris Evansék a Box Office második helyére szorultak, ugyanis a negyedik héten „mindössze 16 millió dollárt hoztak házhoz, míg a Cameron Diaz, Kate Upton és Leslie Mann főszereplésével készült A csajok bosszúja című romantikus vígjáték 24,7 millió dolláros bevételt szedett össze a Foxnak – számolt be a Variety.

A Fox értesülései szerint a legnagyobb diadalt a fiatal lányok körében érte el a Nick Cassavetes által rendezett alkotás, továbbá az elkövetkezendő hetekben is hasonlóan nagy sikerre számítanak.

Az Amerika Kapitány: A tél katonája április 10-én debütált hazánkban, A csajok bosszúja pedig április 24-étől tekinthető meg a magyar mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek