Starity

Bugyi nélkül tangózott Tóth Gabi

2014. április 29. 10:10   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tóth Gabi és táncpartnere, Markó Robi a Miss International Hungary középdöntőjének a színpadán lejtettek heves tangót, miközben az énekesnő intim szerve is megmutatkozott.

hirdetés
Bugyi nélkül tangózott Tóth Gabi
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A vadóc énekesnő, Tóth Gabi soha nem arról volt híres, hogy takargatta idomait, hiszen mindig is büszke volt testalkatára, és szereti közszemlére tenni azt. Ékes példa erre, amikor a 2013-as X-Faktor színpadán villantotta meg fenekét.

Az énekesnő és táncpartnere, Markó Róbert szombat este a Miss International Hungary középdöntőjén léptek színpadra és egy igazán romantikus, szerelmes párhoz illő táncot lejtettek. Ami azért is furcsa, mivel a két híresség márciusban vetett véget kapcsolatuknak – szerelmük még a Szombat esti láz adásai alatt bontakozott ki.

Gabiék a heves tangó közepén jártak, majd, mikor párja megpörgette, szoknyája alól nem is egyszer tűnt fel nemi szerve. Ismét elkövette azt a hibát, hogy nem húzott magára bugyit.


fotó: Borsonline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek