Starity

Justin Bieber a Paramore-t is másolja

2014. április 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert albumborítója után a Paramore-ét is lemásolta a kanadai tinisztár, Justin Bieber.

hirdetés
Justin Bieber a Paramore-t is másolja

Privát SoundCloud-profilján mutatta be legújabb dalát a kanadai botrányhős, aki ingyenesen elérhető szerzeményének a We Were Born For This címet adta. A szám promózásához a 2004-ben megalakult pop-rock együttes, a Paramore második albumának borítóján látható betűtípussal szerkesztett képet használ, amit maga egy brazil Paramore-rajongó készített még 2011-ben, a szöveggel utalva a banda azonos című slágerére.

A tagadhatatlan azonosság arra enged következtetni, hogy Justin és kiadója internetes keresők segítségével találtak maguknak kislemezborítót, hiszen a méretre vágáson kívül mást nem változtattak a három éve a Tumblr közösségi portálon közzétett rajongói alkotáson, amit tegnap óta a Twitteren is viszontláthatunk az énekes profilképeként.


Justin Bieber legújabb kislemezének borítója


A Paramore 2007-es albumának borítója

A Riot! a Paramore második korongja, ami olyan slágereket szült anno, mint a Crushcrushcrush, a Misery Business és a That's What You Get. Kiadása után hamar platinalemez lett az Egyesült Államokban, miután a zenekar úgy döntött, koncert DVD-t készít mellé The Final Riot! néven, melyet a Twilight himnuszaként ismert Decode-dal egy időben adtak ki. Megjelenésekor az együttes legfiatalabb tagja mindössze 16 éves volt.

Paramore-dal

Justin Bieber-dal

Érdekesség egyébként, hogy a Paramore eddigi legsikeresebb zenei anyagának cédéborítója bevallottan Hayley Williams egykori kedvenc együttesének, a velük régebben közösen turnézó No Doubt Rock Steady című LP-jének grafikájára utal.

Annak ellenére, hogy a Twitteren hosszú órákig trendelt a #BieberStoleFromParamore (Bieber lopott a Paramore-tól) tag, az idén saját hajfestékeket piacra dobó énekesnő különösebben nem reagált a dologra, mindössze jót mulatott a mikroblogon, hogy az egész fandom a Born For Thist hallgatja.

Justin Biebernek nem ez az első ilyen esete, hiszen pár éve a hamarosan új albummal jelentkező Adam Lambert másolásával gyanúsították meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek