Starity

Klippremier: Priyanka Chopra - I Can't Make You Love Me

2014. május 01. 11:11   |   Szerző: Jeckyll

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan tegnapelőtt debütált Priyanka új klipje, a I Can’t Make You Love Me, melyben az amerikai színész Milo Ventimiglia a partnere. A klip egy kapcsolatot mesél el, a boldog kezdetektől a szomorú befejezésig.

hirdetés
Klippremier: Priyanka Chopra - I Can't Make You Love Me

Úgy látszik, a bollywoodi csillag megállíthatatlan. Két éve megjelent az In My City Will.I.Am közreműködésével, majd az Exotic Pitbull-lal, közben a Guess márka arcává is választották. Idén máris itt az új kislemez, az I Can't Make You Love Me.

A dal egyébként a Bonnie Raitt-féle I Can't Make You Love Me című klasszikus balladának a remake-je. A klipet Jeff Nicholas és Jonathan Craven rendezték, a munkálatokat még januárban elkezdték. A rendezőpáros korábban dolgozott Rihanna és Justin Timbelake egy-egy videójában is.

A kisfilm főszerepére egy igazi hollywoodi sztárt sikerült megnyerniük, Milo Ventimiglia személyében. Milónak nem ez az első ilyen szereplése, hiszen korábban már szerepelt Fergie Big Girls Don’t Cry című videójában is. A 36 éves színész szekere is igen jól megy mostanában, hamarosan bemutatásra kerül Nicole Kidmannel közös filmje, a Grace of Monaco, mely Grace Kelly életét viszi vászonra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek