Starity

Zac Efron: „A függőség egy soha véget nem érő küzdelem”

2014. május 01. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hollywood Reporternek adott interjút a színész, melynek során nem csak legújabb filmjéről, hanem korábbi problémáiról is mesélt.

hirdetés
Zac Efron: „A függőség egy soha véget nem érő küzdelem”
Fotó: Ruven Afanador/The Hollywood Reporter

Sokként érte a nagyvilágot tavaly ősszel a hír, miszerint a Disney egykori szépfiúja, Zac Efron rehabon volt súlyos függősége miatt. A sármos színész eddig még nem beszélt életének erről az időszakáról, de most megtörte a csendet, amikor is a The Hollywood Reporter felkérte őt, hogy álljon modellt a májusi számukhoz.

„Amikor fiatalon ér utol a siker és elfogadod a jó dolgokat, mindent el kell fogadnod. Elfogadod a dicső pillanatokat, de közben ez hatalmas felelősség is. Sokat ittam, túl sokat. Ez nem egy különleges dolog. Úgy értem, a 20-as éveidben jársz, szingli vagy, a hollywoodiak életét éled. Minden rád zúdul. De semmit sem vonnék vissza, meg kellett tanulnom a leckét. De enyhén szólva, érdekes utazás volt” – kezdte Zac.

A 26 éves színész ezután csatlakozott az Anonim Alkoholistákhoz és egy terapeutához is elkezdett járni, ami elmondása szerint teljesen megváltoztatta az életét és most már sokkal jobban érzi magát a bőrében is. „Annyira elmélyültem a munkámban. Tényleg ez volt az egyetlen dolog az életemben. Annyira kapaszkodtam ebbe, hogy eléggé pusztító hatású lett.”

Ha pedig az elvonó miatt nem kapott volna elég hideget, idén márciusban még egy hajléktalannal is összetűzésbe keveredett a nyílt utcán, amivel kapcsolatban ugyancsak tiszta vizet öntött a pohárba a beszélgetés során.

„Bajban voltunk, mert rengeteg hely zárva volt és kifogyott az autóból a benzin. Röhejes volt. Meg kellett húznunk magunkat, én pedig hívtam a Ubert. Amíg vártunk, egy hajléktalan csávó, vagy valami csavargó betörte a vezető felöli ablakot. Mielőtt még felfogtam volna, a haverom már kiszállt a kocsiból és verekedni kezdtek. Láttam, hogy a hajléktalan pasasnál valami késféle volt és kiszálltam, hogy elvegyem tőle. Egyszer csak elejtette a kést, én meg kaptam egy elég szép, erős ütést az arcomba és szinte azonnal megjelent a rendőrség, hogy megállítsák a verekedést. Ez volt életem legfélelmetesebb élménye.”

Végül pedig a Rossz szomszédság című vígjáték forgatásáról is mesélt, melyben  Seth Rogen mellett játszik főszerepet.

„Egyértelműen az volt a legjobb része a forgatásnak, hogy együtt lóghattam Sethtel és a srácokkal. A legkeményebb része? Többé-kevésbé minden egyes nap egy nagy buli volt. Egyfajta álomállapotba kerültél: megjelensz, sötét van és tombol a parti. Hazamész, a nap már felkelt, alszol egyet, aztán minden megy az elejéről. Izzó fények, bikinis lányok, elektronikus zene bömböl a jelenetek között, az emberek ugrálnak. Elég király volt, de sok volt. Nagyon sok. Egyfajta valósággá vált” – osztotta meg élményeit Efron.

Fotók: Ruven Afanador/The Hollywood Reporter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek