Starity

Dylan O'Brien haja az útvesztős szerepét veszélyeztette

2014. május 02. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf sztárja elmesélt néhány különleges információt szeptemberben érkező filmjéről, a The Maze Runnerről.

hirdetés
Dylan O'Brien haja az útvesztős szerepét veszélyeztette

Még jóval a Teen Wolf harmadik évadának forgatása előtt tette fel a sorozat producere, Jeff Davis a kérdést a rajongóknak: hosszú vagy rövid hajú Stilest szeretnének a képernyőn látni? Mint kiderült, nemcsak Davis az, akinek kétségei vannak a színész hajával kapcsolatban, hisz a szeptemberben érkező Az Útvesztő című filmjében a szerepét haja miatt majdnem elbukta.

„A casting teljesen úgy ment – ahogy Wes a rendező mondta –, mint mindenki másnak. Vagy egy másfél hónapig semmilyen visszajelzést nem kaptam a szereppel kapcsolatban, mert Wes így vélekedett rólam: 'A haja túl MTV-s.' Amikor ezt meghallottam, nagyon viccesnek találtam, ki ne gondolta volna másképp? Azután látott egy átlagosabb, lenyírtabb képet rólam a Teen Wolf első vagy második évadából, és ezután hívott vissza, hogy az enyém a szerep.”

Dylan nemcsak a hajáról osztott meg érdekes információkat: „Van ez a dolog, hogy nagyon gyorsan tudok sprintelni. Akármikor benne vagyok egy jó sprintben, a nap bármely időszakában, de másnap úgy ébredek fel, hogy nem tudok járni, de ezen felül imádok sprintelni.”

Az Útvesztő idén szeptemberben kerül a mozikba, hozzánk pontosan 18-án érkezik, addig is itt az előzetes hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek