Starity

Undorító módon élnek a szingli pasik

2014. május 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Betekintést nyertünk a huszonakárhány éves srácok lakásába: így élnek a szingli pasik.

hirdetés
Undorító módon élnek a szingli pasik

A húszas éveikben járó férfiak féktelen vadállatokként léteznek, hiszen épphogy kiszabadultak óvó anyjuk látóköréből és öleléséből a szabadba, ahol nem túl királyi módon gondoskodnak magukról. Michael Rababy fotós a dolgok mögé világított, és felfedte a titkokat az amerikai szingli pasik életéről, lakhelyéről.

Az eredmények roppant zavaróak, mint kiderült, senkit sem zavar a mosdókagyló alatt élő kutya, az egyszerre vizes és szőrös csempe, a takarítási készségek hiánya, ugyanakkor gyakori problémának tűnik a mosás, ha van mosógép, ha nincs.

A koszos, ételmaradékkal teli edények persze mindig várhatnak, a mikró és a grillsütő általában még a kétszázadik használat után sincsenek letakarítva, és amint ezek a férfias vadállatok beteszik a lábukat első saját otthonukba, a konyha válik játszóterükké.

Természetesen a fürdőszoba kitakarítása áll a prioritási lista csúcsán, a higiéniáról senki sem feledkezik el – mindenféle szőrzet teríti be a (rászáradt) fogkrémmel végigkent piperepolcot és környékét. Aztán csodálkozunk, ha a lány visítva menekül.

Michael Rababy azt követően döntötte el, hogy ezen érdekes példányok otthonáról készít projektet, hogy egy barátja bevallotta neki, nem igazán hív át magához lányokat – csodálkozunk? Ki szeretne olyan mosdóban felfrissülni, ahol több a baktérium, mint egy betegektől hemzsegő kórházban?

Az első fotósorozatot követően jött rá arra, hogy olyan titkos világhoz fért hozzá, melyet a populáció női fele sosem láthat. A meztelen igazság projektet barátai apartmanjaiban kezdte, s hamar rájött, a férfiak olyanok, mint a kettőazegyben instant kávé; simán főznek zacskós levest, miközben bokszolnak egy kicsit.

A news.com.au riporterének elmondta, azt az időszakot szeretné prezentálni képeivel, amikor a férfiak életében az anyuka már nem, és egy komoly barátnő még nem játszik akkora szerepet, hogy ottalvásokról, összeköltözésekről legyen szó.

Így persze ki van csukva annak a lehetősége, hogy friss ételt találjon az ember a hűtőben, ami egyébként tejterméket és gyümölcsöket még sosem látott.

Azért nem olyan súlyos ez – ha lekapcsolják a lámpát, a lakás hirtelen máris jobb fényben fest!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek