Starity

Sokszorozódnak a One Direction tagjai

2014. május 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan több Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson és Niall Horan közül válogathatunk.

hirdetés
Sokszorozódnak a One Direction tagjai

A One Direction biztonsági csapata hasonmásokat keres, hogy csalétekként viselkedjenek, míg a srácok világ körüli turnéjukat járják. Mivel Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles és Niall Horan állandóan rajongóik kereszttüzébe kerülnek, eldöntötték, hogy hozzájuk hasonló fiatal srácokkal tévesztik meg a fanokat, hogy időt nyerjenek, és észrevétlenül ki tudjanak osonni, ha épp sietnek.

A zenekarra már így is több mint kétszáz őr és rendőr vigyáz, mert a directionerek annyira elvakultak, hogy nemcsak saját, de példaképük testi épségét is képesek veszélyeztetni mindössze egyetlen fotóért vagy érintésért.

„Már annyira nehezen alszanak – hiába szállnak meg luxushotelek tetőapartmanjaiban, a rajongók 24/7 üvöltöznek az utcán, a nevüket kiabálják. A hasonmásoktól azt remélik, hogy valamelyest leveszik a vállaikról ezt az elképesztő nyomást” – nyilatkozta egy forrás a Daily Starnak.

Legutóbbi koncertjük során egyébként több száz sivítozó leányzó gyűlt össze hotelük előtt, és a rendőrségnek kordonokkal kellett távoltartaniuk és leterelniük őket az utcáról, hogy a srácok autóval távozni tudjanak. Vajon mit tesznek akkor, ha utólag kiderül, a kedvenceikkel készített közös fotókon nem is ők, csupán hasonmások szerepelnek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek