Starity

78 év után találtak egymásra a testvérek!

2014. május 03. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk be: gyerekként mindannyiunk fejében szöget ütött a gondolat, hogy esetlegesen örökbe fogadtak minket a szüleink, ám legtöbben idővel rájövünk, hogy tévedtünk. Ann és Elizabeth azonban születésük óta nem látták egymást és 78 év elteltével került sor az első találkozásukra.

hirdetés
78 év után találtak egymásra a testvérek!

Ann és Elizabeth 1936. február 28-án, Aldershotban látták meg a napvilágot. Egyedülálló édesanyjuk úgy határozott, hogy örökbe adja lányait, ám Elizabethnél gerincgörbületet diagnosztizáltak, így ő nem volt alkalmas az adoptációra és édesanyjával maradt, akivel Berkhamstedben telepedtek le.

Ann nevelőszülőkhöz került Aldershotba. Hector és Gladys Wilson nagyon szerették lányukat, aki 14 éves korában jött rá, hogy a szülei adoptálták. Gladys 2001-ben bekövetkezett halála után bukkant rá Ann a születési anyakönyvi kivonatának másolatára, melynek segítségével – és fiatalabb lánya, Alice közreműködésével – megkezdte a kutatást a célból, hogy megtalálja ikertestvérét.

Hosszas keresgélés, kutatás és nyomozás után végül 2013-ban veje rábukkant Elizabeth nyomára, ezt követően pedig 78 év elteltével sor kerülhetett a testvérek találkozására. Érdekesség, hogy mindketten özvegyek már és férjeik neve Jim volt. Ann azt is megosztotta a BBC-vel, miszerint úgy érzi, mintha egész életében ismerte volna Lizt, aki mára már az élete részévé vált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek